Geplaatst door Gastblog Ring-Ring

Start Ring-Ring uitgesteld vanwege het natte weer

Twee Amsterdamse fietsinitiatieven gaan van start en dat wordt gevierd. Zowel de start van ‘de kunstroute voor een blijde, vrolijke fietsbeleving’ als de pilot voor ‘het innovatief belonen van fietskilometers’.
Zondag 26 mei om 11:00 uur in het Diemerpark, onder aan de Nesciobrug, vindt de feestelijke opening plaats door wethouder Nevin Özütok van het stadsdeel Oost.

De start van Ring-Ring is verbonden aan het openen van de kunstroute. De opening bestaat uit het beschilderen van het elektriciteitshuisje in het Diemerpark, aan de voet van de Nesciobrug. Door het aanhoudend natte weer is het beton volgezogen en kan er niet geschilderd worden.
We wachten op droger weer.
Ondertussen kunnen we natuurlijk gewoon fietsen. Het zijn maar buien…