Geplaatst door Janine

22 juni Jaarwinnaar bekend – Fkm’s tot 1 september inwisselbaar

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Alweer een jaar geleden startte de pilot Ring-Ring op 16 juni 2013 in het Diemerpark samen met het project ‘De Kunstroute’ van Sandra Hueber.

Een jaar later hebben we met alle fietsers (Ring-Ringers), maarliefst 5 lokale initiatieven gesteund. De laatste: ‘De Verborgen Dierenroute in het Diemerpark’ is ontstaan door de realisatie van de kunstroute.

Dat maakt de circel rond. Net als een fietswiel.

Op 22 juni kunnen alle Ringers met hun Fkm’s leuke kortingen krijgen op lokale originele producten. Kom vooral kijken.

Jullie zijn vanaf 12 uur welkom met een eigen picknick bij de schuur van de boerderij op IJburg.

Om 15 uur maken we de prijswinnaar bekend van Ring-Ring met onvoorstelbaar veel Fietskilometers op de Ring-Ring-teller.

Alle Fkm’s kunnen tot 1 september worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers.

Mijn dank aan allen is groot! Geweldig dat zij hebben meegedaan aan dit vernieuwende project.

We will be back!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://ring.mattmo.com/current/wp-content/uploads/2014/06/flyerb-o-ij.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]