Geplaatst door Janine

Ring-Ring® trotse partner van FietsCoalitie SmartCity

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Fietscoalitie” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” saved_tabs=”all”]

Fietscoalitie Smart City

Met trots deel ik, als ‘founding mother’ van Ring-Ring® mee dat we samen met onderstaande partijen van start gaan met een bijzonder project. Lees meer op de website van de FietsCoalitie

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://ring.mattmo.com/current/wp-content/uploads/2013/05/headerPartnersFietsCoalitieSmartCity.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” alt=”Partners FietsCoalitie SmartCity” saved_tabs=”all” url=”www.fietscoalitiesmartcity.nl”]

[/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”FietsCoalitie SmartCity” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” saved_tabs=”all”]

 

Het bijzondere is dat Ring-Ring® straks overal eenvoudig van start kan gaan, overal in Nederland en zelfs ook daarbuiten. Nederland is één grote stad, met het groene hart als ‘central park’ en de omliggende ruimte en steden als een grote tuin met bijzondere steden, natuur en cultuur. ‘Wisdom of the crowds’ – Met elkaar kunnen we via de smartphone-applicatie van Ring-Ring® onze fietsdata delen aan allereerst TNO. TNO heeft met het Smart Cycling Platform inzicht geeft waar fietsers fietsen op welk moment. Met als doel een betere doorgang en meer veiligheid voor de fietsers. Slide23 Alle toekomstige Ringers blijven straks eigenaar van hun eigen data en bepalen zelf of zij slechts de geanonimiseerde ritgegevens (minus 500 meter van herkomst en bestemming) willen delen voor (wetenschappelijk) onderzoek. Fietsers zijn goud waard! Elke fietskilometer is een ‘gift’ voor jezelf en de omgeving. Hoe heerlijk en vooral makkelijk. 60% van alle werkende mensen woont op max 15 km afstand. Peace of cake met ons stalen ros. Mooie tijd gewenst en als je eenmaal van A naar B fietst: laat de elementen, beelden en de geluiden op je inwerken. Een betere – kick voor niks – kan je eigenlijk niet wensen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]