Geplaatst door Ring-Ring

Fietstelweek

[et_pb_section admin_label=”section” global_module=”2265″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#fee69a” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row global_parent=”2265″ admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text global_parent=”2265″ admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”justified” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

NATIONALE FIETSTELWEEK >> DANK IEDEREEN VOOR DEELNAME

Eerste Nationale FietsTelWeek 2015 in Nederland van 14 – 21 september. Ongelooflijk succes! In een vrij regenachtige week. TROTS op iedereen die hebben deelgenomen en zij die het hebben mogelijk gemaakt.

[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”2265″ admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Voor het grootste fietsonderzoek van Nederland ooit gedaan. Een week fietsdata van al ruim 50.000 fietsers. Wat een mooi resultaat.

Ter info: De ritgegevens van de Ring-Ring®-ers eerste uur gaan geanonimiseerd ook naar hetzelfde onderzoek (als je het vinkje hebt aangezet in de instellingen).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row global_parent=”2265″ admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image global_parent=”2265″ admin_label=”Afbeelding” src=”https://ring.mattmo.com/current/wp-content/uploads/2015/09/2015-09-21-11.08.20.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image global_parent=”2265″ admin_label=”Afbeelding” src=”https://ring.mattmo.com/current/wp-content/uploads/2015/09/2015-09-21-11.08.16.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image global_parent=”2265″ admin_label=”Afbeelding” src=”https://ring.mattmo.com/current/wp-content/uploads/2015/09/2015-09-21-11.08.25.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]