Geplaatst door Janine

Wat hebben woon-werkfietsers & mensen met een hond gemeenschappelijk?

Zowel het baasje van de hond, als het baasje van de fiets, gaan vaak met weer en wind naar buiten. Beide hebben, zittend op de bank, hier niet altijd zin in. Maar het moet. De hond wil plassen en de baas wil dat je op je werk verschijnt.

Halverwege zo’n rondje of ritje, voel je de innerlijke rust en blijdschap over je heen dalen. De bomen lachen je toe, de eenden lachen je toe en het water deint rustig heen en weer. Elk seizoen heeft haar eigen pracht en kracht. Ook wel vitamine G genoemd. Je ziet wat je ziet en wat zie je eigenlijk? Zowel de fietsers als de lopers zien veel, kijken anders en genieten van het kleine, het waardevolle om hen heen. Een kick voor niks!

Laagintensieve beweging van twee keer dertig minuten én buiten tussen de natuur en architectuur, zorgt voor een essentiële basis voor een leven vol gezondheid.

En jij bepaalt dat helemaal zelf.

Één reactie op “Wat hebben woon-werkfietsers & mensen met een hond gemeenschappelijk?”

Reacties zijn gesloten.