Geplaatst door Janine

Oproep! Ring-Ring®-vrouwen gezocht voor interview in Utrecht

Beste Ring-Ringer,

Ik ben op zoek naar ten minste 3 vrouwen die de app Ring-Ring® gebruiken in Utrecht. Ben je tussen de 25-45 jaar, dan neem ik graag een interview af.

Je draagt bij aan een onderzoek om heel Utrecht op de fiets te krijgen. Het interview vormt de basis.

Het interview zal ongeveer een half uurtje duren en kan overal naar eigen voorkeur plaatsvinden.

Mail of bel mij voor een afspraak: nikkie@hartenvoorsport.nl | 06 27 17 87 13

 

 

Over mijfoto ring ring

Ik ben Nikkie Tuynman en ik ben derdejaars studente van de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Ik leer heel veel over de sporten zelf, maar ook hoe je sport als middel kunt gebruiken in de samenleving. Al met al een zeer toffe opleiding. Daarnaast loop ik nu stage bij Harten voor Sport waar ik met veel plezier werk aan het vergroten van de fietscultuur in Utrecht.

Heel veel dank!