Geplaatst door Janine

Allerlekkerste BioBite & Estafette Nijmegen & Ring-Ring®

De kracht van samenwerken – jouw voordeel!
Drie gepassioneerde onderneemsters die het beste voor hebben met de gezondheid, schone lucht, rechtvaardige economie door met zo veel mogelijk lokale boeren te werken, bundelen slim hun krachten.

Susanne de Raaij ontwikkelde in haar eigen keuken de goddelijke BioBite: een heerlijke koek tussendoor waar je letterlijk van gaat watertanden. Speciaal met wel 20% korting te bestellen in haar eigen webshop in ruil voor 100 fietskilometers (Fkm’s).
Janine Hogendoorn van Ring-Ring®, ontstaan op de fiets, biedt een netwerk aan voor ondernemers waar fietskilometers voordeel terugkrijgen voor hun gezonde mobiliteitskeuze. Ring-Ring® meet al je fietskilometers automatisch. Met deze Fkm’s kan je bij ondernemers terecht en diverse webwinkels. In Nijmegen, Malden, IJmond, Almere en Amsterdam tellen deze kilometers ook nog bij aan lokale initiatieven.

Gracie van de Estafette Nijmegen winkel op de Daalseweg 255 geeft een Biobite LKKR Spelt gratis weg in ruil voor 100 Fkm. Deze kan je met de app Ring-Ring® fysiek inwisselen in hun prachtige winkel met veel meer (h)eerlijke producten.

Geef jezelf, je partner en kinderen een heerlijke BioBite mee naar school of werk. Spring heerlijk op de fiets met Ring-Ring® aan (gratis) en bezoek de prachtige Estafette winkel in Nijmegen om meteen een BioBite te scoren.

Veel plezier!