Geplaatst door Janine

Ring-Ring® Fietsactie in Almere

Wat een geweldig mooie en bijzondere synergie heeft de Almere Fietsactie lokaal tot stand gebracht. Een bewoonster in Almere en tevens werkneemster leest in de Almere deze Week een artikel over de actie en vraagt haar werkgever, VMCA, mee te doen. Dat doet de VMCA en de actie biedt hun medewerkers de mogelijkheid de auto in te ruilen voor de fiets. Bestaande fietsers van de VMCA doen ook mee met Ring-Ring® en één van hen is vrijwilliger bij Super COOL Almere! Super COOL! is een sportproject voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Dit goede lokale initiatief werd aangemeld en hier gingen we met elkaar voor fietsen. Alle fietskilometers van, naar en in Almere tellen mee. Bewoners, werknemers, werkgevers kunnen allemaal meedoen. 40.000 fietskilometers voor 10 tweedehands fietsen. Deze komen van de lokale fietsenmaker: Jan Wisse Tweewielers. Lees het verhaal wederom in de krant

Inmiddels fietsen er bijna 400 mensen in Almere én doen er al 34 werkgevers mee met de actie. Het volgende doel is net gelanceerd en is een gloednieuwe DJBooth voor De Kinderkliniek in Almere. 50.000 fietskilometers.

Werkgevers en bewoners kunnen nog steeds meedoen. Schrijf je in via www.ring-ring.nu/almere