Geplaatst door Janine

Ring-Ring® in de Groene Top Trein

Ring-Ring® zat in Groene Top Trein samen met veel meer fietsminnende Nederlanders. Het lijkt eindelijk door te dringen dat wij in Nederland nog vele stappen kunnen maken als we nog wat vaker gebruik gaan maken van onze stalen ros.

Saskia Kluit (directeur van de Fietsersbond), Lot van Hooijdonk (wethouder Utrecht), Kor de Boer (Juizz) gaven hun inzichten over de kansen voor stad en regio met de fiets als beste middel voor eigenlijk alle actuele thema’s (gezondheid, CO2-reductie, leefbaarheid, luchtkwaliteit en ruimte).

Saskia had de primeur met de FietsTelWeek in beeld en wat een schat aan waarde dit biedt aan kennis en inzichten.

Precies datgene dat wij met Ring-Ring® ook samen met iedereen die fietst in beeld willen brengen. Wisdom of the Crowds. Samen maken we Nederland mooi, gezond en schoon.