Geplaatst door Janine

Ring-Ring® wint prijs in Utrecht samen met NMU & Kracht van Utrecht

De fietsenergie is in Utrecht bijzonder goed aanwezig! Het hoofdkantoor van de fietsersbond, studenten, heel veel fietspaden en fietsers, de kersverse allergrootste fietsparkeergarage onder Utrecht CS, prachtige authentieke binnenstad en natuurlijk de start van de Tour de France in juni 2015 dragen hier allemaal aan bij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met trots kan ik meededelen dat Ring-Ring® in co-creatie met NMU en De Kracht van Utrecht is uitgekozen door de gemeente Utrecht om met elkaar naar een nog mooiere, schonere en gezondere stad waar mensen centraal staan te fietsen. Waar de authentieke retailers zichtbaar worden voor het langzaam verkeer en voordeel terug geven aan fietskilometers (Fkm’s). Waar lokale initiatieven verder worden geholpen door de gezamenlijke Fkm’s en de toppers wie er het vaakst en meeste Fkm’s haalt.

cocreation

NMU zet zich volop in voor een gezonde mobiliteitskeus in de campagne: Gezond op Stap. Bekijk het filmpje en teken de petitie voor Gezonde Lucht

GezondOpPad from Mattheus Bleijenberg on Vimeo.

krachtvanutrecht
Kracht van Utrecht zet zich volop in voor een nog mooier Utrecht vanuit gezondheid, veiligheid en ruimte voor mensen.
Lees hier het persbericht op hun website.