Geplaatst door Janine

IMMA approved Ring-Ring®

Fietsen staat hoog op de agenda bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Via een aanbesteding op TenderNed heeft het Ministerie – DG Bereikbaarheid – een uitvraag gedaan naar diensten, die kunnen bijdragen om de bereikbaarheid te kunnen verbeteren.

Ring-Ring® heeft als missie om de gezonde keus voordelen terug te geven die deze keus verdient. Vanuit werkgevers, overheid, zorgverzekeraars en ondernemers. Bestaande fietsers zijn de beste ambassadeurs en kunnen eenvoudig hun auto-collega een duwtje in de rug geven, om ook eens op de fiets te springen. Gezellig meerijden of samen fietsen voor een lokaal doel.

En eenmaal op de fiets, wil je er niet zo snel meer af. Fietsen is verslavend 😉 En de reistijd is super betrouwbaar. Misschien is die reistijd ietsje langer op papier. In de praktijk en in de beleving levert het langere fietsritje vaak kwaliteit van tijd op. Zelfs in de regen. Echt waar!